stop stopping yourself.

Persoonlijke coaching
Wat beweegt jou?

Trust your struggles

'Onmogelijk is ook maar mening'

Het gaat even niet zo lekker. Misschien een understatement. Een onderbuikgevoel. Lusteloos. Onrust. Gebrek aan initiatief. Twijfels. Je ervaart kleine ongemakken. Het werkt even niet. Vastlopers. Het zijn allemaal signalen.

In het begin negeer je ze nog. Kop in het zand. En door. Waan van de dag. Helaas blijven ze hardnekkig terugkomen.

WORK ON YOU, FOR YOU.

Uiteindelijk gaat iedereen een keer (of zelfs meerdere keren) door lastige periodes. Levens veranderen, situaties wijzigen en echte transformatie komt pas als we bereid zijn om die risico’s te nemen die de moeite waard zijn. Wat neem jij allemaal mee in je rugzak? Misschien kan de helft eruit. En ga je een stuk lichter op pad. Of roesten je kwaliteiten weg onderin de tas. En wordt het tijd dat je ze gaat gebruiken.

Don’t forget to have a good time

Goed nieuws, alles is al aanwezig.

Coaching is een kans. Om te groeien. Te ontdekken. Experimenteren door buiten de lijntjes te kleuren en (eindelijk) in het diepe te springen.

Als NOBCO erkend en gediplomeerd transformationeel coach  gaan we samen aan de slag om positieve veranderingen te creëren in jouw leven. Voor meer plezier, geluk, balans en zingeving. 

making time for yourself is a choice.

Druk Druk Druk. Kan niet.

Drukte. Hoge verwachtingen. Een gezin, een druk sociaal leven. Een mooie carrière. Hoe blijf je authentiek? Zorg je voor balans? En kies je bewust?

Dilemma’s waar we elke dag mee te dealen hebben. Je leven leiden zoals jij dat wilt, niet als toeschouwer aan de zijlijn staan. Om dat te realiseren moet je stappen zetten. Van angst en ‘druk druk druk. Kan niet’ naar vertrouwen om voluit te leven.

Be original.

"Stap uit je overlevingsstand."

Persoonlijke coaching is gericht op het vergroten van het eigen inzicht in je functioneren. Dat kan heel verfrissend zijn. En soms ook confronterend.

Het doel is het vergroten van je persoonlijke effectiviteit. Het verruimen van je blik hoe jij naar jezelf kijkt. Naar de wereld en naar de keuzes die je tot nu toe hebt gemaakt. En zou willen maken.

"ELEMINATE WHAT DOESN'T HELP YOU EVOLVE."

Meer energie & vrijheid | Een goede balans | Krachtige keuzes | Geen stress of tegenstrijdige gedachtes | Uit je hoofd in je lijf | Rust | Stoppen met twijfelen | Passie vinden | Jezelf niet meer in de weg zitten.

We doen dit door spiegels voor te houden. Actief te luisteren. Een reset knop in te drukken. Onverwachte vragen te stellen. Je uit te dagen. Of er gewoon te zijn. Geen gezweef of te veel sessies op een bank.  Concrete acties & ontwikkeling, afgestemd op wat jij op dat moment nodig hebt. In jouw tempo.

"Take a risk & maybe you enjoy yourself?"

(online) kennismaking

Is er een klik & hebben we je coachvraag scherp?
Een externe coach moet passen, klikken en beweging brengen. Een kennismaking duurt 30 min. 2 dagen na de sessie even contact. Daarna is het aan jou.
Gratis

5 coachsessies

Focus op je coachvraag.
Onze sessies duren circa 1,5 uur. Werken aan je doelen. Tijd en locatie in overleg. Concrete opdrachten tussen de sessies door. Tussen de sessies door vragen via de app.

101 dagen challenge

Volledige focus op transformationele coaching
Samen op reis naar jouw essentie. Idem als 7 sessies. Afbreken en verplaatsen van muren. Focus op realisatie. Max. 10 sessies van circa 1,5 uur. Zowel on- als offline sessies. Evt. duo en groepscoaching.
Elk leven is uniek. Zo ook jouw leven.

Thema's

Vaak vergelijken we ons leven, bewust en vaak ook onbewust, met die van een ander. En dat is niet gek, want je wilt wel wat vergelijkingsmateriaal. Een meetlat. Een doel. Iemand aan wie je je kan spiegelen. Vergelijk jezelf eens met jezelf. Waar stond jij 5 jaar geleden? En waar sta je over 5 jaar?

Werkplezier
Elke dag fluitend naar je werk. Yes, please. Ik lig dus best vaak chagrijnig in bed. Ik heb geen zin. Als ik er ben ik is het wel prima en kom ik de dag wel door. Ik heb lol met mijn collega’s. We hebben een lange vergadering over een nieuw project. De laatste 2 uur besteed ik intensief aan de staredown met mijn beeldscherm.’s Avonds hangend op de bank Netflixen. Geen energie en vooral nergens zin in. Ach, het gaat eigenlijk best lekker. Loop je soms vast in patronen, ben je zoekende naar jouw persoonlijke leiderschapsstijl of gaat de omgang met die ene collega niet helemaal vlekkeloos? Twijfels en onzekerheid hebben impact. Het ontbreekt je even aan visie, je wilt je ontwikkelen. Of je wilt inzicht in de groeimogelijkheden voor jouw carrière. Coaching geeft inzicht & uitzicht.
Levensvragen
Je hebt het goed, je leven loopt lekker, je hebt een rijk sociaal leven en toch ervaar je onrust. Wat is dat toch? Geen energie meer, te veel aan je hoofd en te veel lijstjes die je dagelijks afvinkt. Je parkeert grote levenswensen. Pakte je vroeger lekker onbevangen en vol levenslust alles aan, nu vind je dat lastig. Steeds grotere vragen komen boven drijven. Waar leefde ik ook alweer voor? Waar ben ik eigenlijk goed in? Waar sta ik nu en waar wil ik heen? Leef ik wel mijn eigen droom? Of leef ik volgens de wensen van anderen? Je wilt plezier maken en lol in het leven, de waan van de dag slokt je op. Doen waar je echt blij van wordt. Krachtige keuzes voor jouw vrijheid. Maar hoe dan? Het komt vaak voor dat mensen een onbestemd gevoel hebben; je bent daar echt niet de enige in.
(persoonlijk) leiderschap
Een term die vaak wordt gebruikt. Het betekent niets meer en niets minder dan regie nemen op jouw eigen leven. Heb je het gevoel dat je geleefd wordt? Dat je keuzes maakt die je omgeving verwacht dat je maakt of dat je leeft naar de standaard van je ouders of je (werk) omgeving? Met persoonlijk leiderschap kies je bewust, zowel privé als zakelijk. De juiste keuzes kan je alleen maken als je jezelf begrijpt, je weet hoe je in elkaar zit en je jezelf recht in de spiegel kan aankijken. Bij Unsquared ga aan de slag met je eigen gebruiksaanwijzing, jouw DNA, je aangeleerde gedrag, je eigen waarden & zingeving zodat als je de volgende keer in de spiegel kijkt, een zelfbewuste persoon naar je teruglacht.
Balans werk | privé
Tegenwoordig loopt vaak alles door elkaar. De 24/7 economie draait op volle toeren en de informatiestromen volgen elkaar snel op. Je probeert op alle vlakken maximaal te geven. Je wilt er 100% zijn voor je gezin, je werk, je vrienden. etc. Daarnaast wil je ook nog tijd om te ontspannen, te sporten en leuke dingen ondernemen. Maar je komt altijd tijd te kort. Hoe kun je stoppen je werk altijd voor te laten gaan, minder kortaf zijn tegen je kinderen en je minder moe voelen? Kortom, hoe vind je een betere balans? Ik breng je huidige situatie in kaart en bied tools en handvaten om jou de balans in het dagelijks leven terug te laten vinden.
Overspannen | burn out | bore out
Krijg je totaal geen energie meer van je werk? Voel je je opgebrand?Merk je dat je soms om onverklaarbare reden onaardig bent? Zit je jezelf in de weg? Of zit je al een tijdje thuis met een burnout? Symptomen van overspannen zijn, een burn-out of een bore-out komen gek genoeg overeen, terwijl de oorzaak heel verschillend kan zijn. Van lichamelijke tot geestelijke klachten. Ze hebben mogelijk veel impact op jouw leven. En zelfs dat van je familie, vrienden en collega’s. Soms zijn kleine veranderingen al genoeg om je uit een dal te halen of, beter nog, te voorkomen dat je in een dal terechtkomt. Ga met mij in gesprek en ontdek de oorzaak, of liever, de mogelijkheden om weer lekker in je vel te komen.
Re-integratie
Ik ben beter verklaard, maar voel me eigenlijk nog steeds moe. Hoe krijg ik weer energie? Of hoe kan ik aankaarten dat ik minder uren wil maken? Ik ben wel terug op mijn werk, maar ik voel me nog niet echt productief. Waarom betrekken mijn collega’s me niet meer bij hun werk? Ik had mijn terugkomst heel anders voorgesteld. Herken je dit? Besef dat jouw re-integratietraject uniek is, omdat de reden dat je tijdelijk moest stoppen met werken ook uniek was. De opbouw naar volledig re-integreren kost tijd en vergt goede afspraken met je werkgever. Naast de rol die de Arbo-arts vervult, kan ik je op persoonlijk vlak helpen wennen aan de nieuwe situatie en het (terug)vinden van jouw eigen plek in de werkorganisatie. Een paar gesprekken zijn vaak al genoeg.
Young professionals
Na je studie heeft je carrière een vlucht genomen. Als professional barst je van de ambitie en je bent super gemotiveerd. Toch kan de snelheid van het zakenleven, de hoge eisen aan je baan en de concurrentie op de arbeidsmarkt je op een gegeven moment doen twijfelen. Waar liggen de mogelijkheden? Ken ik mijn kracht en mijn beperkingen? Hoe omarm ik mijn kwetsbare kant en kan ik deze juist als kracht inzetten? Hoe maak ik stappen die bij mij passen? Ik laat je met een frisse blik kijken naar jouw obstakels en kansen voor je carrière en privé.
Management | Leidingevende
Lukt het je niet om jouw rol te pakken als leidinggevende? Ervaar je dat je de regie in een gesprek of tijdens overlegsituaties kwijtraakt? Laten collega’s blijken dat je te weinig inlevingsvermogen of compassie hebt, of luisteren ze gewoon niet naar je? Allemaal redenen om aan jezelf te werken als manager en je te verdiepen in jouw rol binnen de organisatie. Ook wanneer er een conflict speelt tussen medewerkers, heeft dat mogelijk een negatieve impact op jouw functioneren. Of als je een werknemer wilt helpen die alles in huis heeft om fantastisch te worden in zijn vak, maar er zelf niet uitkomt. Unsquared staat buiten jouw organisatie en zoekt met een frisse blik mee naar jouw oplossing.
Directie | Executive coaching
Als directie ben je een voorbeeld, de leiding en het sturende gedeelte van de organisatie. Mensen verwachten dat je de koers uitzet en beslissingen neemt. Besluiten hebben gevolgen voor alle medewerkers. Je voelt je verantwoordelijk voor je mensen en moet dagelijks communiceren en motiveren. De beste manier van ‘leiden’ is dicht bij jezelf blijven en vanuit jouw authenticiteit de organisatie besturen. Hoe neem je mensen mee in je verhaal, in je ambitie? Unsquared biedt op eigenwijze manier inspiratie als het even niet vanzelf gaat. Onze eigenzinnige blik geeft gegarandeerd nieuwe inzichten, omdat we geen belang hebben, geen medewerker of manager zijn en je altijd eerlijke feedback geven.